Anders Beton > Over ons

Over ons

Purpose

Door onze sterke focus op operationele excellentie is Anders Beton de betrouwbare partner voor elke agrarische ondernemer die investeert in kwaliteitsvolle producten met de laagste gebruikskost.

Ambition

Wij streven naar een maximale klantentevredenheid door onze operationele processen en vaardigheden continu te verbeteren. Wij veranderen onze processen enkel indien deze onze efficiëntie verhogen en waarde genereren voor onze partners en medewerkers. Wij gaan de confrontatie daarbij niet uit de weg.

HISTORIEK
Anders Beton werd in 1964 opgericht in Hoogstraten aan de Belgisch-Nederlandse grens door Boerenzoon Korneel “Kees” van der Velden. Kort na de oprichting kwam hij op het idee om betonnen stalvloeren te maken. In 1998 werd geïnvesteerd in een nieuwe vestiging in Grobbendonk aan het Albertkanaal door Jan van der Velden.
Ons bedrijf groeide uit tot de toonaangevende marktleider in de productie van stalvloeren in West-Europa. Kleinzoon Dominique van der Velden nam in 2017 de dagelijkse leiding van ons bedrijf op zich.

In 2014 is besloten om de commercialisering onder de naam Anders Beton te voeren. Anders Beton nam de verkoopactiviteiten over van Van der Velden Beton. De betonfabrieken concentreren zich uitsluitend op de productie van betonproducten. In 2019 zijn de verkoopactiviteiten van het Nederlandse Den Boer Beton geïntegreerd. Intussen is de integratie van het productassortiment doorgevoerd. Het succes van vandaag is te danken aan de constante innovaties die niet alleen het rendement van de veehouders verhogen, maar ook inspelen op de stijgende eisen inzake dierenwelzijn en emissienormen.
Onze producten worden verdeeld door een sterk verkoopteam en een professioneel handelarennetwerk. Elke verkoopleider is verantwoordelijk voor een lokaal marktgebied. De handelaren bevinden zich op de exportmarkten en worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund.

kernwaarden

Andersbeton_Flag

Betrouwbaar

Onze partners kunnen op ons rekenen. Wij komen gemaakte afspraken na waarbij wij rekenen op wederzijds respect.

Andersbeton_Frame

99% van de bestellingen worden tijdig geleverd.9

Andersbeton_Frame

Wij ontvangen op slechts 1,50% van de bestellingen een klachtmelding of vraag tot nadere toelichting.

Andersbeton_Flag

Continu verbeteren

Wij zijn nooit tevreden met het bestaande. Wij zijn constant op zoek naar verbeteringen binnen ons bedrijf die onze operationele efficiëntie kunnen verhogen. Ook proberen we steeds onze producten verder te ontwikkelen om in te spelen op nieuwe trends.

Andersbeton_Frame

Onze R&D afdeling bestaat uit 3 medewerkers en ontwikkelt jaarlijks een 15-tal nieuwe concepten. Hiervan worden er gemiddeld 3 doorgezet naar de markt.

Andersbeton_Flag

Excellent

Wij streven naar een excellente organisatie waar eenieder zijn volledige verantwoordelijkheid neemt en het belang van het bedrijf op de eerste plaats laat komen. Wij excelleren in de dagdagelijkse activiteiten en processen en deze vormen de basis van ons marktleiderschap.

Andersbeton_Frame

In ons uitgewerkt strategisch plan zijn jaarlijks 50 acties opgenomen om onze bedrijfsprocessen op een hoger niveau te tillen

Andersbeton_Flag

Toegankelijk

Wij staan met beide voeten nuchter in de agrarische markt en werken met een horizontale structuur waarbij iedere manager ook een belangrijke operationele rol invult. Op die wijze garanderen wij een hoge toegankelijkheid binnen het bedrijf en met onze partners.

Andersbeton_Frame

Ons verkoopteam heeft jaarlijks persoonlijk contact met meer dan 2000 veehouders

Andersbeton_Frame

Wij nemen al meer dan 10 jaar deel aan ruim 20 vakbeurzen en evenementen over gans Europa.

Andersbeton_Afbeedling